Markdown Cheat Sheet

Headlines
# Headline 1
## Headline 2
### Headline 3

Styling
*italic*
**bold**
~~strike through~~

Links
http://url.com
[link text](http://www.url.com)

Quotes
> Quote text
***Johnny Author***

Images
![image alt text](image url)
***Image caption, description***

Horizontal rule
---

Inline Code
`var name = "John Doe";`

Code block with syntax highlighting
``` codelanguage
function foo() {
  return bar;
}
```

Bulleted list
- item 1
- item 2
- item 3

Numbered list
1. item 1
2. item 2
3. item 3

Hjemmekontor blir raskt isolerende og ensidig. Kontorhotell og coworkingspaces åpner for nettverksbygging, sosialisering og effektive arbeidsdager.

Å jobbe hjemmefra kan på mange måter virke komfortabelt og tilbakelent. På den andre siden vet enhver som faktisk jobber hjemmefra at det også kan være kaotisk, misforstått og ikke minst veldig isolerende. Å slå av en prat i kaffepausen med medarbeidere, å drøfte ideer med andre kunnskapsrike mennesker, eller bare så enkelt som å komme seg ut av huset, er ikke inkludert i hjemmekontorløsningen.

I coworkingspaces og kontorhoteller derimot, får du alle fordelene med hjemmekontoret, bare i sosiale og inspirerende omgivelser. Det høres kanskje klisje ut, men det er sant- og for å bevise det har vi dratt frem de 5 beste grunnene for å droppe hjemmekontoret, og komme seg ut!

Bygge nettverk: Isolasjon er kanskje en av de største utfordringene med å jobbe hjemmefra. Det er vanskelig å møte nye mennesker og å bygge et godt nettverk med de rette menneskene. Å være en del av coworking gir deg helt klart denne muligheten. Ikke bare har du muligheten til å møte nye mennesker, men du møter mennesker som er like engasjert og lidenskapelig som deg.

Vi lever i en verden hvor flere og flere får høyere utdanning, noe som gjør at den uformelle kunnskapen og store nettverk helt klart øker i verdi. For å komme seg frem og innovere, trenger man et godt nettverk rundt seg. Ikke bare møter du inspirerende mennesker, men det kan også hende at du treffer akkurat de menneskene du trenger. Enten det er som medarbeider, kunde eller investor.

Komme seg ut av huset: En stor del av det å jobbe hjemmefra, er at du ikke kommer deg ut av huset. Både jobb og fritid er samlet på en og samme plass, og det kan ofte være vanskelig å skille. Mange møter ofte på situasjonen hvor å jobbe hjemmefra ikke blir forstått.
Å blir lett å lage unnskyldninger for å jobbe i fritiden eller å ta fri i jobbtiden. Det krever en god struktur og forståelse for å kunne jobbe hjemme, men det er også lett å glemme seg bort- nettopp fordi skillet mellom jobb og fritids-modus er visket ut.

Coworking og kontorhoteller løser dette problemet på en super enkelt måte. Det gir deg plassen du trenger for å jobbe, uten å ta fra deg friheten og fleksibiliteten. Du kan fortsatt ha sene, rolige morgener eller ta pause midt på dagen for å trene. Eneste forskjellen er at du kommer ut av huset og inn i en jobb atmosfære. Du blir omringet av mennesker som også har lyst til å jobbe, og som jobber hardt- noe som kan inspirere deg til å gjøre en ekstra innsats.

Vær kreativ og innovativ med andre: Coworker-lokaler har en helt annen atmosfærer og miljø enn tradisjonelle bedrifts kontorer. Her er det samlet en god mix av energiske og spente ildsjeler som elsker det de driver med. Ikke bare skapes det en inspirerende atmosfære, men det bygger også et sterkt fellesskap.

Variasjonen av mennesker er en del av dette miljøet. Gründere, selvstendig næringsdrivende og bedrifter fra alle bransjer kommer for å jobbe på samme plass. Dette gjør at det er enormt med forskjellige spesialiteter, kunnskaper og tankesett rundt deg- som de gjerne vil dele med deg!

Å drøfte ideer på hjemmekontoret er også en utfordring. Enten er det ingen å snakke med, eller det er de samme personene å drøfte med hver gang. Coworking spaces gir deg muligheten til å snakke med mennesker fra helt andre bransjer, og med helt andre synspunkt. De kan gi deg nye måter å se på ideen på, vinkler som kan styrke og kanskje hjelpe deg med å etablere et bedre utgangspunkt. Sammen kan dere altså utvikle nye og innovative ideer!

Alt på ett sted: Å møte medarbeidere, eller å ha møter med potensielle kunder kan være en utfordring når man jobber hjemmefra. Kanskje er det ikke nok plass, eller at det ikke er nok ro. Coworking områder tilbyr deg den plassen du trenger. Til hverdagen er det kanskje nok med en enkel pult eller privat kontor, men når tiden for et møte er inne, er det også fullt mulig å booke møterom. Du får altså alt på en plass.

Printere, kaffetraktere, kjøkken og alt man skulle trenge er også tilstede. Alt ligger tilrettelagt rundt deg og du trenger ikke å gi det en tanke. Det eneste du trenger å fokusere på er å gjøre jobben din så bra som mulig. Høres ikke det greit ut?

Det finnes mange forskjellige utleiere rundt om, som betyr at du ikke engang trenger å reise lange turer for å komme til kontoret. Ønsker du å se over tilgjengelige lokaler, kan du se det her(Link).

Billig
Når man jobber hjemmefra, er alt ditt ansvar. Wifi, strøm, printerblekk og kaffetrakter er ditt ansvar, og kan lett utgjøre enda større utgifter. Coworking space er på den andre siden et stabilt, trygt alternativ som ikke minst er svært rimelig.

Hvor mye en slik type kontorplass koster, varierer fra sted til sted. Du kan finne svært rimelige plasser ned i 700kr i måneden (som hos All or Nothing Coaching AS (Link her), og oppover, avhengig av hva du har behov for, hvor stor plass du ønsker, beliggenhet osv.

Det er også forskjellige muligheter når det kommer til leie. Alt avhenger av hva du har lyst på og hva du har behov for. Ønsker du å komme til en fast pult i fellesområde, er det muligheter for det. Ønsker du en “hotdesk” altså ikke en fast plass, eller kanskje du vil ha et helt privat kontor? Alt er opp til deg. Vil du lese mer om forskjellene på Fast, flex og kontor, kan det gjøres HER!

Les mer

5 fordeler med å leie på et coworking space

Fremtidens arbeidsplasser