Nyoppussede kontorlokaler Sentralt i Bergen

Christies Gate 14, 5015 Bergen

  • Fast
  • 1 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

1

per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

eller ring

97305135Vis telefonnummer

Galleri

Hvem er vi?

Nordisk Eiendom AS er en Veletablert og Seriøs aktør innen eiendomsbransjen i Bergen. Vi har 30 års Erfaring med Utleie og streber Alltid etter å være det Selvsagte valget overfor våre kunder.

Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. Her går vi gjennom lokalet og du vil bli gitt all nødvendig informasjon.

Følg oss

Vår hjemmeside

Beskrivelse

Velkommen til meget tiltalende kontorlokaler i Christies Gate 14. Kontorlokalene er for øyeblikket under fullstendig rehabilitering og vil framstå som helt nye etter 2021-standard. Vi er godt i gang med oppussing men er du tidsnok ute kan vi skreddersy lokalene etter dine behov og ønsker. Lokalene har svært god takhøyde med vinduer som gir mye naturlig lysinnslipp.

Her er det muligheter for å skaffe sitt drømmekontor i et historisk bygg.

Christies Gate 14 er oppført i teglstein med skulpturer, ornamenter og fine detaljer. Bygget er foreslått fredet av antikvariske myndigheter. Schak Bull, byggets arkitekt og barnebarn av Ole Bull, var en av byens fremste arkitekter i sin tid. Christies Gate 14 er oppført i hans selvutviklede stil kalt "bergensskole". Troldhaugen er blant hans mest kjente byggverk.

Kort om lokalene:
- Helt nytt, moderne standard fra gulv - tak
- Kjøkken
- Bad
- Ny ventilasjon
- Muligheter for personlig tilpasning

Fasiliteter

Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Christies Gate 14, 5015 Bergen

Hvordan kommer du deg enklest hit?

Christies Gate 14 ligger 100 meter fra festplassen, bybanen og bussforbindelse. Tilsvarende avstand til garasjeanlegg som Grieg Park og kun en kort spasertur til Bystasjonen.