Desk plass i attraktivt kontorfellesskap

Nedre storgate 37, 3015 Drammen

  • Flex
  • 40 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

2 330

per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

eller ring

94126000Vis telefonnummer

Galleri

Hvem er vi?

Kontorhuset driver utleie av fleksible arbeidsplassløsninger for bedrifter med 1 - 20 ansatte. Hos oss kan du velge mellom cellekontorer, teamarbeidsplasser eller eget, adskilt areal med mulighet for varierte arbeidsplasser for opp til 15 - 20 ansatte.

Vårt konsept er "Plug & Work" - som betyr at du får adgangskort og passord ved ankomst, kobler deg opp og jobber. Vi tar ansvar for alt annet, inkludert riktig møblering av din arbeidsplass, gode sosiale soner for en kaffe med kolleger eller en interessant prat med de andre deltakerne på Kontorhuset. Vi tilbyr godt utstyrte og tilgjengelig møterom, tilgang til ferskbrygget kaffe og te, enkle løsninger for sikker IP, kopi og print samt renhold av dine arealer.

Følg oss

Vår hjemmesideFacebookLinkedIn

Beskrivelse

Vi har stor tro på at vi gjennom Kontorhuset skaper en viktig arena for våre deltakende bedrifter - gjennom felles treffpunkter og hyggelig prat ved kaffemaskinen gjør dere hverandre bedre og skaper et fellesskap som gir verdi utover det fysiske kontoret . Om du driver for deg selv eller jobber i en bedrift med 10 ansatte, så gir et godt sosialt miljø på arbeidsplassen det lille ekstra i hverdagen.

Vi har per i dag Kontorhus i Drammen sentrum, på Kjellstad i Lier og fra juni 2020 i Asker sentrum. Du og dine ansatte kan få tilgang til å benytte alle Kontorhuslokasjoner, jobb der det er mest hensiktsmessig for deg i dag.

Fasiliteter

Tilgang til printer
Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Nedre storgate 37, 3015 Drammen

Hvordan kommer du deg enklest hit?

Flere annonser fra samme utleier