Moderne fleksible kontorer for 1 - 20 personer

Hagaløkkveien 13, 1383 Asker

  • Flex
  • 40 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

2 330

per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

eller ring

94126000Vis telefonnummer

Galleri

Hvem er vi?

Kontorhuset Asker åpnet juni 2020 over 2,5 etasjer og 2.500 m2 i Hagaløkkveien 13. Her tilbyr vi topp moderne lokaler rett ved Asker stasjon. Du leier en eller flere arbeidsplasser 100% tilpasset dine behov, og vi vil i tett dialog med deg tilpasse og endre ditt leieareal etter som din bedrift vokser og endrer seg. Våre leieavtaler har 3 - 12 måneders løpende oppsigelsesfrist, og sikrer deg svært lav risiko dersom du er usikker på om dette er riktig for deg og din bedrift også i fremtiden.

Hagaløkkveien 13 er et representativt og moderne kontorbygg med innbydende inngangsparti, flott kantine med rom for uformelle møter også utenom lunsjtid, og flere møterom til felles bruk for alle byggets leietakere. Her er det også romslige garderober med låsbare og ventilerte skap, og et godt utstyrt trimrom. Bergans Fritid AS og Antibac/Kiiltoclean AS og Kontorhuset fylle hele eiendommen.

Følg oss

Vår hjemmesideFacebookLinkedIn

Beskrivelse

Kontorhuset driver utleie av fleksible arbeidsplassløsninger for bedrifter med 1 - 20 ansatte. Hos oss kan du velge mellom cellekontorer, teamarbeidsplasser eller eget, adskilt areal med mulighet for varierte arbeidsplasser for opp til 15 - 20 ansatte.

Vårt konsept er "Plug & Work" - som betyr at du får adgangskort og passord ved ankomst, kobler deg opp og jobber. Vi tar ansvar for alt annet, inkludert riktig møblering av din arbeidsplass, gode sosiale soner for en kaffe med kolleger eller en interessant prat med de andre deltakerne på Kontorhuset. Vi tilbyr godt utstyrte og tilgjengelig møterom, tilgang til ferskbrygget kaffe og te, enkle løsninger for sikker IP, kopi og print samt renhold av dine arealer.

Fasiliteter

Kantine
Tilgang til printer
Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Hagaløkkveien 13, 1383 Asker

Hvordan kommer du deg enklest hit?

Hagaløkkveien 13, tett på Asker Stasjon. Du gå av toget og inn i bygget på under 3 minutter, det kaller vi tett på stasjon.

Flere annonser fra samme utleier