Trivelig og moderne kontorfelleskap!

Kanalveien 11, 5068 Bergen

  • Kontor
  • 4 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

18 000

fra 4 500 per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

eller ring

40400758Vis telefonnummer

Galleri

Hvem er vi?

Vi er seks ansatte i programvarehuset Adonis som benytter kontorfellesskapet i dag. Vi synes det hadde vært både sosialt og kjekt å få flere mennesker inn sammen med oss. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål!

Følg oss

Vår hjemmesideFacebookLinkedIn

Beskrivelse

Vi ønsker nye leietakere velkommen i trivelig kontorfelleskap i Kanalveien 11, Bergen. Her har vi i alt fire store, lyse kontor ledig. Fleksible leieforhold. Perfekt for deg som ønsker kontorplass i et hyggelig arbeidsmiljø sammen med andre. Du får tilgang til koselig kjøkken og spiseplass, og stort møterom med komplett AV-utstyr.

De ledige kontorplassene er innredet som fire kontor og et større rom, egnet for landskapløsning for ytterligere tre personer. Byggets kantine ligger i samme etasje, og det er enkel, innendørs tilkomst til garasjeanlegg med ledige parkeringsplasser. Lokalene leies ut umøblert, men vi hjelper gjerne til med å få tak i pult/stol til deg. Vi tilbyr gode kontraktsbetingelser med kort bindingstid.

Fasiliteter

Kantine
Parkering
Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Kanalveien 11, 5068 Bergen

Hvordan kommer du deg enklest hit?

Flott beliggenhet i Kanalveien med gangavstand til Bybanen/bussholdeplass. Fremtidig bybanestopp kommer i direkte nærhet til bygget! Området på Minde er sentralt plassert med kort vei til sentrum.