KONTORER I OSLO SENTRUM

Møllergata 37, 0179 Oslo

  • Kontor
  • 10 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

30 000

fra 3 000 per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

eller ring

95045045Vis telefonnummer

Galleri

Hvem er vi?

Vi har en strategi vi har kalt Home of Opportunities. Home of Opportunities betyr at vi skal tilrettelegger slik at vi gir våre leietakere tilgang på muligheter de ikke får andre steder. Det kan handle om tilgang til nettverk, arrangementer, kunnskap og fleksible løsninger som bidrar til at de utvikler sin virksomhet. Det er nemlig det vi ønsker å være for våre kunder; et sted som bidrar til at de utvikler sin virksomhet. Derfor kaller vi det Home of Opportunities.

Følg oss

Vår hjemmesideFacebook

Beskrivelse

Velkommen til et kontorfellesskap med gode kontorer som ligger høyt og luftig i byggets 6. etasje. Eiendommen ligger supersentralt, 50 meter fra Youngstorget. Gangavstand til alt av offentlig kommunikasjon.

Møllergata 37 ligger supersentralt i Oslo Sentrum like ved hovedbrannstasjonen, Youngstorget og Regjereringskvartalet. Med bil er det rask og enkel aksess til og fra Ring 1 mens alt av offentlig kommunikasjon er rett ved eiendommen. Alt av service- og serveringstilbud er i umiddelbar nærhet med det yrende livet i Torggata med alle sine tilbud like ved.

Fasiliteter

Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Møllergata 37, 0179 Oslo

Hvordan kommer du deg enklest hit?

Rett ved offentlig kommunikasjon som buss og trikk. Kort vei til Oslo S

Flere annonser fra samme utleier