Fleksible kontorer i Akersgaten 51

Akersgaten 51, 0180 Oslo

  • Kontor
  • 10 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

30 000

fra 3 000 per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

eller ring

95045045Vis telefonnummer

Galleri

Hvem er vi?

Vi har en strategi vi har kalt Home of Opportunities. Home of Opportunities betyr at vi skal tilrettelegger slik at vi gir våre leietakere tilgang på muligheter de ikke får andre steder. Det kan handle om tilgang til nettverk, arrangementer, kunnskap og fleksible løsninger som bidrar til at de utvikler sin virksomhet. Det er nemlig det vi ønsker å være for våre kunder; et sted som bidrar til at de utvikler sin virksomhet. Derfor kaller vi det Home of Opportunities.

Følg oss

Vår hjemmeside

Beskrivelse

Nedgang til Stortinget T-banestasjon ligger 30 sekunder fra utgangsdøren og trikken går i Grensen, 100 meter fra Akers gt. 51. Det store og flotte parkeringsanlegget Sentrum P-hus ligger kun et kvartal fra eiendommen.

Helt nyetablert kontorfellesskap med totalrenoverte kontorer. Flott og representativt inngangsparti. Sykkelparkering med vask, lademuligheter og utstyr for sykkelreparasjoner. Det er en flott felles takterrasse og det åpner ny personalrestaurant før jul 2019.

Fasiliteter

Kantine
Telefon
Tilgang til printer
Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Akersgaten 51, 0180 Oslo

Hvordan kommer du deg enklest hit?

Akers gt. 51 ligger supersentralt i Oslo Sentrum. Med bil er det raskt fra Ring 1 mens alt av offentlig kommunikasjon er rett ved eiendommen. Alt av service- og serveringstilbud er i umiddelbar nærhet

Flere annonser fra samme utleier