Attraktive og Fleksible kontorer i Oslo Sentrum

Fridtjof Nansens plass 4, , 0160 Oslo

  • Kontor
  • 10 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

30 000

fra 3 000 per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

eller ring

95045045Vis telefonnummer

Galleri

Hvem er vi?

Vi har en strategi vi har kalt Home of Opportunities. Home of Opportunities betyr at vi skal tilrettelegger slik at vi gir våre leietakere tilgang på muligheter de ikke får andre steder. Det kan handle om tilgang til nettverk, arrangementer, kunnskap og fleksible løsninger som bidrar til at de utvikler sin virksomhet. Det er nemlig det vi ønsker å være for våre kunder; et sted som bidrar til at de utvikler sin virksomhet. Derfor kaller vi det Home of Opportunities.

Følg oss

Vår hjemmesideFacebook

Beskrivelse

Resepsjon
Våre høyt kvalifiserte medarbeidere tar med glede i mot deg og dine kunder/besøkende i vårt resepsjonsområde. Vi tar også imot kundehenvendelser pr. telefon og utfører enkle sekretæroppgaver for deg.

Kurs, konferanse og møterom
Vi har flere møterom som kan tilpasses ditt behov. Fra 1 til 40 personer.

Få tilgang til ditt eget private kontor når du trenger det. Dette gir deg mulighet til å velge antall dager i måneden du trenger ditt eget kontor.

Med Virtuelt kontor får du førsteklasses forretningsadresse med en beliggenhet som gir deg risikofri base for din korrespondanse med dine kunder. Vi kan ta hånd om dine inngående samtaler samt gjøre dine daglige små gjøremål. På den måten kan du konsentrere deg om din kjernevirksomhet

Vi har Business Lounge hvor du kan ta deg en velfortjent hvil, eller kanskje du vil slå av en prat med noen kollegaer eller andre. Alle våre Business Lounges har trådløst internett, fri kaffe/te og dagens aviser.

Fasiliteter

Resepsjon
Kantine
Telefon
Tilgang til printer
Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Fridtjof Nansens plass 4, , 0160 Oslo

Hvordan kommer du deg enklest hit?

Alt av offentlig kommunikasjon går fobi her. Buss, Bane, Trikk, Tog, Flytoget. Dette er et av Norges største og beste kommunikasjonsknutepunkt.

Flere annonser fra samme utleier