Sentralt Lysaker

Fornebuveien 3, , 1366 Lysaker

  • Kontor
  • 10 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

30 000

fra 3 000 per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

eller ring

95045045Vis telefonnummer

Galleri

Hvem er vi?

Vi har en strategi vi har kalt Home of Opportunities. Home of Opportunities betyr at vi skal tilrettelegger slik at vi gir våre leietakere tilgang på muligheter de ikke får andre steder. Det kan handle om tilgang til nettverk, arrangementer, kunnskap og fleksible løsninger som bidrar til at de utvikler sin virksomhet. Det er nemlig det vi ønsker å være for våre kunder; et sted som bidrar til at de utvikler sin virksomhet. Derfor kaller vi det Home of Opportunities.

Beskrivelse

Flott kontorbygg med unik eksponering mot E18. I våre lokaler er det både private kontorer og gode arbeidsplasser i åpent landskap tilgjengelig. Eiendommen har sykkelparkering, dusj/garderobe og parkeringsmuligheter. House of Business tilbyr kontorplasser til små og mellomstore bedrifter i inn og utland. Typiske kunder er gründere, selgere, konsulenter, advokater, prosjektkonsulenter, pendlere, satellitt kontorer for store internasjonale konsern, entreprenører mm. Vi tilbyr profesjonelt tilrettelagte arbeidsplasser etter ditt behov.

I kontorarealene er det mulighet for både åpent landskap og cellekontor. Arealene er effektive og har rikelig med dagslys. Lokalene ligger i 3. etasje, og er inndelt i cellekontor, teamkontor, åpent landskap og med møterom.

Fasiliteter

Resepsjon
Parkering
Telefon
Tilgang til printer
Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Fornebuveien 3, , 1366 Lysaker

Hvordan kommer du deg enklest hit?

Flytog, Tog og Buss. Ferge på Lysaker Brygge

Flere annonser fra samme utleier