Cellekontor på Kjellstad Næringspark

Sankt Hallvards vei 3, 3414 Lierstranda

  • Kontor
  • 1 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

6 330

fra 6 330 per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

eller ring

94126000Vis telefonnummer

Galleri

Hvem er vi?

Kontorhuset driver utleie av fleksible arbeidsplassløsninger for bedrifter med 1 - 20 ansatte. Hos oss kan du velge mellom desk/free seating, cellekontorer, teamarbeidsplasser eller eget, adskilt areal med mulighet for varierte arbeidsplasser for opp til 15 - 20 ansatte.

Vårt konsept er "Plug & Work" - som betyr at du får adgangskort og passord ved ankomst, kobler deg opp og jobber. Vi tar ansvar for alt annet, inkludert riktig møblering av din arbeidsplass, gode sosiale soner for en kaffe med kolleger eller en interessant prat med de andre deltakerne på Kontorhuset. Vi tilbyr godt utstyrte og tilgjengelig møterom, tilgang til ferskbrygget kaffe og te, enkle løsninger for sikker IP, kopi og print samt renhold av dine arealer.

Følg oss

Vår hjemmesideFacebookLinkedIn

Beskrivelse

Hos oss i Kontorhuset vet vi at desk/free seating ikke passer alle. Ved hvert kontorfellesskap passer vi på å tilby ulike størrelser på de åpne kontorlandskapene. Noen steder er det bare plass til 4 stykker ved samme område, mens andre steder kan det sitte opp til 15 stk. På den måten vil man da kunne velge hvor utsatt for bråk og forstyrrelser man skal være. I tillegg har man alltid en mulighet til å benytte seg av møterom og stillerom

Fasiliteter

Kantine
Parkering
Tilgang til printer
Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Sankt Hallvards vei 3, 3414 Lierstranda

Hvordan kommer du deg enklest hit?

Kontorhuset Kjellstad ligger på Kjellstad Næringspark i Lier, rett ved siden av E18

Flere annonser fra samme utleier