Bb2d93ac0d41fc63b8fc

Halvdel av kontorlokale ledig for leie

Kristinelundveien 6, 0268 Oslo Oslo

  • Fast
  • 7 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

2 800

per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

eller ring

92228677Vis telefonnummer

Galleri

Beskrivelse

Vi har ledige lokaler i toppetasjen på herskapelige Kristinelundveien 6. Bygget er utført i nordisk nybarokkstil, og fremstår som meget flott med masse sjarm. Bygget er godt vedlikeholdt og alt interiør ble totaloppusset sommeren 2013.
Betalbart leieareal utgjør 120 kvm kontor i byggets 3. etg. Eksklusivt areal utgjør ca 104 kvm.
Lokalet er totalrenovert sommeren 2013 med flott eikeparkett, lyse flater, loftsbjelker og store vinduer. Lokalet oppleves som luftig og lyst.
Lokalet består av kjøkken med kaffemaskin, oppvaskmaskin, vask og kjøleskap. Spiseplass med eget spisebord og stoler, avlukket møterom midt i lokalet med peis og plass til 10 - 12 personer, 2 toaletter, lagerrom og serverrom. Alle kontorplassene er lokalisert langs vinduene. Lokalet som leies ut har i tillegg et eget kontorrom som kan låses med plass til 2 - 3 kontorplasser. Kontorplasser i hele aktuelle utleiedel er 7 - 8 plasser.

Hvem er vi:
Etasjen vil bli delt med Spirit Gruppen AS. Vi er et salgs- og kommunikasjonsbyrå med over 20 års erfaring fra retail. Vi er et byrå med 7 ansatte. Vi jobber med mange store spennende kunder som Coop, Lofoten, Tine, Joh Johannson Kaffe, SCA etc. Se vår nettside www.spiritgruppen.no for mer informasjon.
Vi benytter ene halvdelen av lokalet, og fellesareal som kjøkken, spiserom og møterom vil da deles med ny leietager.
Vi har ferdig opplegg for ukentlig kontorvask, internett, kopimaskin og kaffemaskin om man ønsker å koble seg på dette.

Adkomst:
Bygget ligger sentralt til med hensyn til kommunikasjon, forretninger og øvrige servicetilbud. Kristinelundveien 6 ligger i en sidegate til Bygdøy Alle, i et rolig og ettertraktet strøk. Det er gratis gateparkering rett utenfor bygget, hvor det alltid er masse ledig plass. I tillegg er det mulig å leie egne parkeringsplasser rett bak bygget.
Kollektiv kommunikasjon er lett tilgjengelig fra Bygdøy Alle, hvor det går både busser og trikk. 12 minutters gange til Skøyen, med tog i begge retninger. Bygdøylokket og E18 ligger kun 2 minutters kjøring unna.

Fasiliteter

Parkering
Tilgang til møterom
Internettilgang
Tilgang til printer
Tilgang til kjøkken
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Kristinelundveien 6, 0268 Oslo Oslo