Kreativt fellesskap, i unike lokaler, midt i byen!

Rosenkrantz´gate 7, 0159 Oslo

  • Fast
  • 3 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

4 400

per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

eller ring

92040803Vis telefonnummer

Galleri

Hvem er vi?

Various Architects AS leier ut plasser i et kreativt kontorfellesskap med arkitekter, interiørarkitekter og lysdesigner. Vi har god erfaring med samarbeide mellom leietakerne.

Felles lunsjordning og sosiale sammenkomster. Vi inviterer gjerne nye leietagere til å bli del av dette, men det er ikke et krav for utleie

Følg oss

Vår hjemmesideFacebookLinkedIn

Beskrivelse

Ledige kontorplasser i åpent og lyse lokaler. Vi kan tilby plasser i et kreativt og hyggelig kontorfellesskap. Lokalene består av historiske: Mestersalen (72 m2), Lærlingesalen (24m2), Svennesalen (34m2) ved siden av kjøkken og møterom. Lokalene er pusset opp med tidsriktige duse farger, som spiller godt sammen. Verdt å merke seg er den utrolige takhøyden og det kolossale entréen.

Beliggenheten er sentral med flere restauranter i umiddelbar nærhet og har et godt utbud med kollektivtrafikk. Leien per plass er 3900 kr/mnd+mva inkluderer tilgang til møterom og kjøkken der det er mulighet å delta i felles lunsjordning samt internett, strøm, renhold og ikke minst – hyggelige folk. Lokalet kan nås trinnfritt med heis.

Fasiliteter

Kantine
Tilgang til printer
Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Rosenkrantz´gate 7, 0159 Oslo

Hvordan kommer du deg enklest hit?

Lokalet er svært sentralt med godt kollektivtilbud.