Byens beste utsikt og ditt eget rom!

Bygdøy Allé 5, 0257 Oslo

  • Kontor
  • 2 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

4 990

fra 2 495 per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

Galleri

Hvem er vi?

I 6. etg., hvor ditt kontor er, sitter det fire gründere fordelt på to andre rom, og disse jobber med alt fra nettbutikk til regnskapsføring. Ideelt sett jobber du med design av hjemmesider, digital markedsføring eller lignende (for da har du allerede noen nye kunder), men dette er ikke et krav. I 5. etg. sitter et arkitektkontor med 10 medarbeidere.

Beskrivelse

Vi leier ut et rom i vårt kontorfellesskap. Rommet har en grunnflate på ca. 25 kvm, men har skrå yttervegger siden vi sitter i toppetasjen (6. etg.). Dette gjør imidlertid at vi har utrolig fin utsikt over Oslofjorden. Det er mulig å sitte en eller to personer i rommet - prisen er uansett 4990 kr. I 5. etg. (en trapp ned), har du tilgang til kjøkken med stort spiserom ved siden av. Sistnevnte kan også brukes som møterom. I tillegg får du tilgang til et annet stort møterom i samme etasje.

Fasiliteter

Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Bygdøy Allé 5, 0257 Oslo

Hvordan kommer du deg enklest hit?

Ett minutts gange fra Solli plass, som er et knutepunkt for buss/trikk, eventuelt bil med parkering i nærliggende gater eller parkeringshus på Solli plass. Bygget ligger vis-a-vis Hydroparken.