Kontorplass i industrielle lokaler med 6m takhøyde

Frysjaveien 40, 0884 Oslo

  • Fast
  • 6 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

1 800

per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

eller ring

45617558Vis telefonnummer

Galleri

Hvem er vi?

Kroloftet er et arbeidsfelleskap i Frysjaveien 40 i Oslo som huser alt fra trommemakere og møbelsnekkere, via grafiske designere og webutviklere til elektroingeniører. Mange av oss er frilansere, noen er små firmaer.
Vi har store verksteder for tre, metall og keramikk hvor vi kan lage nesten hva det skal være. Vi har CNC for både tre og metall, laserkutter OG folk som kan bruke de. Ingen 3dprinter. Enda.
Vi er generelt en positiv gjeng som liker å lære nye ting, møte nye mennesker og finne plass til nye profesjoner. Vi jobber hardt som frilansere flest, men ingen skal beskylde oss for ikke å ha det gøy. Bli med! Ta kontakt! Vi svarer megakjapt!

Følg oss

Vår hjemmesideFacebook

Beskrivelse

Vi har fortsatt igjen et par plasser på Kroloftet! Prisen for en plass er 1800,- eks. mva per måned. Hvis du er fritatt for mva. kan vi leie ut til deg uten mva.

Du får din egen pult som er designet og laget på Kroloftet, gratis tilgang til Wi-Fi (såklart!) med fibernett og proff Konica Minolta A3-laserskriver.

Tilgang døgnet rundt, og du kan forvente deg selskap fra morgen til kveld mer eller mindre hver dag. Vi har også verksteder for tre, metall og keramikk.

Fasiliteter

Dyr tillatt
Parkering
Tilgang til printer
Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Frysjaveien 40, 0884 Oslo

Hvordan kommer du deg enklest hit?

Ta buss 25 til Svensenga eller 54 til Brekkehagan. Flere detaljer her: https://www.kroloftet.no/kontakt

Flere annonser fra samme utleier