XLR8HUB - Salgsfokusert, uformelt, ufancy

Nedre Skøyen vei 11, 0276 Oslo

  • Flex
  • 20 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

900

per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

Galleri

Hvem er vi?

Eklektisk sammensatt. Mange utadvente og salgsorienterte B2B-bedrifter. Historisk, sjelfult, og "ustriglet" bygg hvor selskapene fokuserer på å bygge sterke produkter, samarbeide med kunder, og spare penger.

Trenger du en plass i et jordnært felleskap er dette stedet.

Å leie en flexi-desk hos oss koster bare kr 900,- i måneden.
Faste kontorplasser i åpent landskap koster kr 1500,- , og individuelle kontorer starter fra kr 3.000-, i måneden.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og en hyggelig, uformell visning!

Følg oss

Vår hjemmesideFacebook

Beskrivelse

XLR8HUB er Venturelabs co-working space. Vi er en industriell og salgsorientert hub på 1000 m2 på Skøyen, rett utenfor Oslo sentrum. Vi er et ideelt alternativ for gründere, små og mellomstore vekstselskaper, og andre som ønsker rimelige kontorlokaler i et inspirerende og sosialt miljø, nær Oslo sentrum.

Vi er et felleskap med bedrifter som ønsker å fokusere på det som virkelig betyr noe i de tidlige stadiene av forretningsutviklingen, nemlig kapitaleffektivitet. Så mye som mulig av pengene dine bør gå til å utvikle og å levere noe kundene dine liker. Ikke til husleie.

Hos oss får du romslige, lyse, og air-conditioned arbeidsområder. Det er ikke fancy, men hjemmekoselig og det funker svært godt for vi som allerede er her. Vårt miljø er preget av hardt arbeid, og jordnære relasjoner.

Vi tilbyr individuelle kontorer, samt faste eller fleksible plasser i åpent kontorlandskap. Mulighet for parkering. Lokalene ligger svært sentralt.

Fasiliteter

Parkering
Tilgang til printer
Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Nedre Skøyen vei 11, 0276 Oslo

Hvordan kommer du deg enklest hit?

Flytoget, andre tog, flybussen og buss linjene 20, 24, 31, 121, 131 og 143 stanser bare noen få hundre meter unna. Lilleakerbanen (rute 13) stopper på Skøyen holdeplass 150 meter fra kontorene.