Åpne og lyse kontorlokaler for kreative miljøer

Akersbakken 10, 0172 Oslo

  • Fast
  • 28 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

1 990

per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

Galleri

Hvem er vi?

Vi mener at en forutsetning for å bli påvirket, er å bli involvert. Derfor er vi ikke fornøyde selv om folk skjønner hva vi mener. De må tro på hva vi sier og bli med. Målet som er felles for alt vi gjør, er Captivate People.

Just Cruzin Production (JCP) er et kommunikasjonsbyrå som leverer PR, reklame, event, eventreiser, sponsorarbeid og digital.

Følg oss

Vår hjemmesideFacebook

Beskrivelse


Er du selvstendig næringsdrivende, men ønsker å dele kontor med andre? Nå tilby vi deg en arbeidsplass i et pulserende og kreativt miljø midt i Oslo sentrum.

Etter at JCP Nordic har sittet i tre ulike etasjer har vi nå utvidet lokalene våre med 950 kvm. Dette gjør at vi skal samles i ett og samme kontorlandskap. Vi har derfor fått muligheten til å dele ett av våre flotte lokaler (en egen etasje) på 300 kvm med andre som ønsker å ta del i et kreativt arbeidsmiljø.

Det er ingen grunn til å måtte leie et stort kjedelig kontor når du kan sitte med andre likesinnede som deg selv. Du kan nå leie ett eller flere faste skrivebord i et lyst og åpent kontorlandskap.

Er du fotograf, grafisk designer, illustratør, journalist etc er dette kanskje noe som kan passe deg!?Kontoret ligger fint plassert kun et steinkast unna Vulkan og gåavstand til Grunerløkka og St.Hans Haugen/Bislett.

Fasiliteter

Tilgang til printer
Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Akersbakken 10, 0172 Oslo

Hvordan kommer du deg enklest hit?

Gangavstand fra sentrum, St. Hans Haugen og Grunerløkka. Kollektiv transport som buss 54, buss 34, buss 21, buss 33.