Strøkent kontor i et hyggelig kontorfelleskap.

Rosenborggata 19, c Oslo

  • Kontor
  • 1 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

4 500

fra 4 500 per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

eller ring

41516402Vis telefonnummer

Galleri

Hvem er vi?

Wenstøp AS er initiativtaker til et nytt kontorfellesskap. Vi spesialiserer oss på reklameartikler til bilbransjen. Som bedrift har vi fokus på fornyelse og være ledende i vår nisje. Vi har tilhold i Oslo og Skien, hvor Oslo kontoret har fokus på arbeidsområder som produktutvikling, markedsføring, design og salg.

Er du en person/ firma som ønsker å bidra til et godt, skapende og sosialt arbeidsmiljø, så håper vi at du tar kontakt med oss. For mer informasjon ta kontakt med: Knut Venstøp Eriksen. Daglig leder / Wenstøp AS - Tlf: 41516402 knut@wenstop.no

Følg oss

Vår hjemmesideLinkedIn

Beskrivelse

Kontorfellesskap i Rosenborggata 19C. Kun 1 ! kontor ledig. Rimelig leie.
Passer til 1x person. Ferdig møblert med hevesenk pult, kontorstol, besøksstol.

Ingen følelse av kontorhotell. Her får du din egen adresse og firmanavn på skiltet. Ta kontakt for uforpliktende visning. Kort oppsigelsetid. Cellekontoret kan leies møblert eller umøbelert.

Høy standard - Nyoppusset / renovert høst 2017 - Fresht. Industrielt og moderne design. Meget romslig takhøyde (3m+) Lyse lokaler med ny LED - lysteknologi på kontorene. Nytt fullt utstyrt møterom med ny eksklusiv 65" 4K monitor. Nytt fullt utstyrt kjøkken m/ sosial sone. Tilgang til en flott takterrasse med 360- graders utsikt. Moderne og effektivit ventilasjonsanlegg. Lokalet består av 4 cellekontorer, kjøkken med sosialsone og eget møterom. Vi tilbyr et hyggelig arbeidsmiljø, hvor det ikke er kø på fellesområdene og møterom.

Fasiliteter

Dyr tillatt
Tilgang til printer
Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Rosenborggata 19, c Oslo

Hvordan kommer du deg enklest hit?

trikker mot sentrum/Oslo S og Rikshospitalet hvert 5. minutt, og buss mot Aker Brygge/Helsfyr hvert 10. minutt. Det er 4 minutters rolig gange til Bislett og 9 minutter til Majorstuakrysset.