Attraktivt kontorfellesskap sentralt i Drammen

Eliesons gate 4, 3044 Drammen

  • Kontor
  • 1 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

4 900

fra 4 900 per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

eller ring

94126000Vis telefonnummer

Galleri

Hvem er vi?

Kontorhuset driver utleie av cellekontorer med tilhørende fasiliteter, i et profesjonelt kontorfellesskap på Bragernes og Strømsø torg i Drammen Sentrum. Vi har totalt nesten 90 topp moderne kontorer og 60 plasser i åpne landskap med ulike møbleringsløsninger som passer de fleste. Til sammen huser vi ca. 180 mennesker i ulike bransjer fordelt på Bragernes og Strømsø. Vi kaller dette Plug and work.

I nåværende stund er Kontorhuset Asker under planlegging for å kunne åpne rett etter påsken i 2018. I tillegg er fokuset rettet mot hva som blir Kontorhuset sin neste lokasjon.


Følg oss

Vår hjemmesideFacebookLinkedIn

Beskrivelse

Vi organiserer alt med tanke på møbler på kontoret, sosiale soner og tilstelninger, kjøkken, kopi/print og vask av lokalene. All din tid skal gå til jobb, og ikke små praktiske unødvendigheter i hverdagen. Vi ser viktigheten av relasjoner, utvikling og muligheter, og derfor skal alt ligge til rette for akkurat det. Tanken er at det skal skapes større verdier for deg ved å være en del av Kontorhuset.

Fasiliteter

Tilgang til printer
Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Eliesons gate 4, 3044 Drammen

Hvordan kommer du deg enklest hit?

Kontorhuset Strømsø ligger 100 meter fra Drammen jernbanestasjon i 2 etasje på Byhaven, totalrenovert November 2017 til et kontorfellesskap på 1200 kvm.

Flere annonser fra samme utleier