Anerkjent kontorfellesskap i Drammen har ledig

Nedre storgate 37, 3015 Drammen

  • Kontor
  • 1 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

4 900

fra 4 900 per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

eller ring

94126000Vis telefonnummer

Galleri

Hvem er vi?

Kontorhuset driver utleie av cellekontorer med tilhørende fasiliteter, i et profesjonelt kontorfellesskap på Bragernes og Strømsø torg i Drammen Sentrum. Vi har totalt nesten 90 topp moderne kontorer og 60 plasser i åpne landskap med ulike møbleringsløsninger som passer de fleste. Til sammen huser vi ca. 180 mennesker i ulike bransjer fordelt på Bragernes og Strømsø. Vi kaller dette Plug and work.

I nåværende stund er Kontorhuset Asker under planlegging for å kunne åpne rett etter påsken i 2018. I tillegg er fokuset rettet mot hva som blir Kontorhuset sin neste lokasjon.

Følg oss

Vår hjemmesideFacebookLinkedIn

Beskrivelse

Vi organiserer alt med tanke på møbler på kontoret, sosiale soner og tilstelninger, kjøkken, kopi/print og vask av lokalene. All din tid skal gå til jobb, og ikke små praktiske unødvendigheter i hverdagen. Vi ser viktigheten av relasjoner, utvikling og muligheter, og derfor skal alt ligge til rette for akkurat det. Tanken er at det skal skapes større verdier for deg ved å være en del av Kontorhuset.

Fasiliteter

Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Nedre storgate 37, 3015 Drammen

Hvordan kommer du deg enklest hit?

Rikelig med parkering i området, 2 min gange fra Bragernes torg eller kjør langs elven og opp ved Aass Bryggeri til Losjeplassen.

Flere annonser fra samme utleier