C6456618e892dd5eae41

4 forskjellige kontorer på Nordnes

Strandgaten 223, 5004 Bergen

  • Kontor
  • 1 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

1 200

fra 1 200 per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

eller ring

95969207Vis telefonnummer

Galleri

Hvem er vi?

Vi er en gjeng på 4-5 hardt arbeidende sjeler, som driver nettbutikk, IT-utvikling og et konsulentselskap innen produktutvikling. Vi har litt for mange ledige kontorer og det er rett og slett litt for tomt i gangene. Vi vil ha flere kollegaer!

http://www.weevil.no og www.vertebrae.no

Følg oss

Vår hjemmesideFacebook

Beskrivelse

Vi har 3 ledige cellekontorer (hver på ca 6-7 kvm), og konferanserommet kan bli et stort dobbeltkontor på 16 kvm. Alle kontorene er med skrivebord og stol, låsbart skap og ellers vanlige kontormøbler. Kontorene kan låses.

Fiber, trådløst nett, gratis kaffe og et veldig godt miljø er inkludert. Driver du nettbutikk er det muligheter for å koble deg på vår spedisjon og logistikkløsning. Mange muligheter!

Det er mulig å leie parkeringsplass av gårdeier, og det er generelt mange parkeringsplasser i området. Kort avstand til kollektivtransport er det også.

Vi har ikke egentlig kantine, men vi har felles kjøkken og samarbeider om å lage lunsj hver dag. Vi har også teppe på gulvet, konferanserom (potensielt), to kjøleskap, tre kaffetraktere, øltappeanlegg på kjøkkenet (faktisk!), 3D-printer, projektor og selvsagt laserskriver. Alt til fri benyttelse for den som flytter inn.

Fasiliteter

Tilgang til printer
Kantine
Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Strandgaten 223, 5004 Bergen

Hvordan kommer du deg enklest hit?

Åpne google maps, søk på "strandgaten 223" og dra dit. Gå så opp en etasje, sving til høyre og gå inn døren merket Vertebrae. Easy-peasy!