Privat kontor for 1-2 personer

Verksgata 1A, 5. etasje, 4013 Stavanger

  • Kontor
  • 1 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

5 090

fra 5 090 per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

eller ring

80025001Vis telefonnummer

Galleri

Hvem er vi?

Trenger du et privat område å jobbe på for å være mer effektiv? Besøk oss nå, det er veldig enkelt!
Suksess i næringslivet krever mange arbeidstimer, så bruk tiden din klokt og fokuser på det som er viktigst for bedriften din.
Nyt fordelene med et privat kontor til en lav pris. Du vil ha trygg tilgang til høyhastighetsinternett, administrativ støtte og kontormøbler, alt er klart umiddelbart!
Regus
Vi har mer enn 3000 kontorhoteller å velge mellom. Vi er i 900 byer, i 120 land. Finn oss i bysentrum, næringsparker, på flyplasser, jernbanestasjoner og bensinstasjoner.
Fra en enkel time, til en hel dag, til så mange år du har behov for – bruk sentrene våre på den måten som passer best for deg.
Regus er verdens største leverandør av fleksible kontorplasser og kan møte behovene til både store og små bedrifter. Vi betjener over 1 million kunder hver dag, og tilbyr praktiske, fullt utstyrte rom av høy kvalitet hvor folk kan jobbe.

Følg oss

Vår hjemmeside

Beskrivelse

Er du på jakt etter et privat kontor for 1 til 2 personer? Få 8 kvm med privat kontorplass pluss 50 kvm med fellesareal som du kan bruke etter behov, i én rimelig pakke. Kontorer er tilgjengelig i din by nå, så du kan flytte inn umiddelbart.
Med dette alternativet får du et privat kontor for 1 til 2 personer, fullt utstyrt med høyhastighets internett og telefonlinjer. Du får også glede av en rekke støttetjenester og fordeler, blant annet bruk av felles møterom, åpne felles arbeidsområder med ergonomiske møbler, og resepsjonsmedarbeidere som kan ta i mot gjester, svare på telefoner og videresende post når du er borte fra kontoret.
Vi skreddersyr kontorlokalet til behovene du har, fra 1 til 100 skrivebord eller flere, slik at du kan bruke tiden til å fokusere på hvordan du jobber – ikke hvor du jobber.

Fasiliteter

Resepsjon
Telefon
Tilgang til printer
Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Verksgata 1A, 5. etasje, 4013 Stavanger

Hvordan kommer du deg enklest hit?

Flere annonser fra samme utleier