Selvbetjent fotostudio til leie.

Georgernes verft 10, 5012 Bergen

  • Flex
  • 10 tilgjengelig
Kontoret er ledig
Månedsleie

1 500

per person
For kontakt med eier

Send melding til utleier

eller ring

45047029Vis telefonnummer

Galleri

Hvem er vi?

OK foto leier et større kontorlokale på USF verftet. Halve lokalet er gjort om til fotostudio og leies nå ut til fotografer på månedsbasis, klippekort og timebasis. Det er pr i dag 3 fotografer som er leietakere og det er fortsatt masse ledige timer i fotostudio.

OK foto jobber med fotokurs, fotografering og utleie av kontorer og fotostudio.

Følg oss

Vår hjemmeside

Beskrivelse

Selvbetjent fotostudio til leie for amatør, semiproff og profesjonell fotograf. Fullt utstyrt med blitser, tilbehør og bakgrunner. Hvit og grå vegg pluss papir og vinyl bakgrunner. Månedsleie fra 1500kr. Timeklippekort, 10timer til 2500kr. Timeleie-betjent fotostudio 450kr pr time. Timer bestilles i felles booking kalender. tilgang via kodedør.
Månedsleie
Alt 1: 1500kr pr måned. 1 booking opp til 3 timer pr dag. Lengre bookinger suppleres med 10 timers klippekort. 3 måneders løpende bindingstid på månedsleie.Alt 2: Klippekort med 10 klipp/timer, 2500kr. Alt 3. Timeleie 450kr.
Leie gjelder kun fotografering i fotostudio til forhåndsavtalte tider. Alt av utstyr er inkludert. Pr i dag er det to fotostudio tilgjengelig.

Mer informasjon på www.okfoto.no/fotostudio-utleie/ send helst sms eller ring. Meldinger som sendes på kontorplasser blir lest sporadisk.

Fasiliteter

Dyr tillatt
Parkering
Internettilgang
Pult inkludert
Stol inkludert
Strøm
Tilgang til kjøkken
Tilgang til møterom
Vask inkludert

Hvor er kontorplassen?

Georgernes verft 10, 5012 Bergen

Hvordan kommer du deg enklest hit?

Bil, gå, sykkel, buss, båt.

Flere annonser fra samme utleier