Nye Kontorplasser.no – epost til eksisterende brukere

I flere år har vi sakte men sikkert bygget opp Kontorplasser.no til å bli landets klart største nettsted for å finne et sted å sitte om du bare trenger en plass eller to.

Tanken var å samle det markedet som før bare gikk gjennom venner og bekjente for de som ikke trenger mange hundre kvadratmetre, men kun en kontorpult og det mest nødvendige av infrastruktur.

I tillegg ville vi gjøre det enklere for gründere og småbedrifter. Der mange utleiere opererer med andel fellesarealer, felleskostnader, tillegg for renhold og strøm og internett og hvem vet hva, så tenkte vi litt enklere. Hva med å prøve å oppdra en bransje til å leie ut en kontorpult med stol, strøm, internett, renhold, tilgang til et tekjøkken og tilgang til et møterom. Uten masse tillegg og dill. Fast pris per måned og ferdig med det.

Siden det har coworking-trenden illustrert at det er mange småselskaper og frilansere som jobber for seg selv men som ikke vil jobbe alene. Både kontorhotellene, coworkingspacene og småbedriftene med for mye plass har omfavnet Kontorplasser.no. Det setter vi umåtelig pris på, men det er på tide for vår del å bli ”voksne”, og faktisk ta betalt for tjenestene vi tilbyr.

Derfor vil vi i løpet av våren 2018 begynne å ta betalt for annonser. Igjen setter vi brukernes fleksibilitet i førersetet og tilbyr en løsning der man betaler for hver uke inntil man ikke trenger å annonsere lenger. Ingen bindingstid eller minimumsperiode. Eventuelt kan man betale en engangssum som gir evig visning av annonsen om du vil.

For å komme i mål med dette vil vi allerede fra 5. mars be alle om å legge inn kredittkortdetaljer når de lager nye brukere eller lager nye annonser. Ingen vil belastes for noe som helst.

Fra den 7. mai går vi over til å ta betalt for annonsene, både fra dem som har lagt inn kredittkortet på sine annonser og profiler, men også for nye brukere.

Siden du er en eksisterende bruker med annonser, får du muligheten til å velge mellom en ukentlig pris på 19,- eller en engangssum på 500,-

I mellomtiden får du har en riktig god vår!